Informatie start nieuwe schooljaar

Tot woensdag 23 augustus!

Vanaf woensdag 23 augustus gaan we weer van start met een nieuw schooljaar. Je hebt inmiddels een brief ontvangen waarin staat op welke dag en hoe laat je op school verwacht wordt. Voor bijna alle leerlingen geldt dat je op woensdag van harte welkom bent om je nieuwe klas en je nieuwe mentor te ontmoeten. Dat is zoals elk jaar een spannend moment, maar ook weer heel erg leuk om al je vrienden en vriendinnen weer te kunnen spreken.

Ben je een eerstejaars leerling dan wordt jij op woensdag 23 augustus om kwart over negen verwacht in de kantine van onze school. Als er iemand is die met jou mee wil komen dan kan dat natuurlijk. In de brief die je hebt ontvangen staat welke schoolspullen je nodig hebt. We gaan er vanuit dat in de brief alle informatie staat, maar mocht je toch nog vragen hebben dan kan je natuurlijk even bellen met de school. Wij hebben hele lieve medewerkers die je vragen kunnen beantwoorden.

Tot slot willen we nog kwijt dat we erg veel zin hebben in het nieuwe schooljaar! Laten we er met elkaar een mooi jaar van maken!